keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pomp de lux:n alesta

Mielestäni lasten vaatteissa tulee olla värejä! En voisi kuvitellakkaan että vaatettaisin lapseni pelkästään mustaan, valkoiseen tai haaleisiin sävyihin. Ennen olin sitä mieltä että pompin vaatteet ovat liian pliisuja, toki neidille ihanaa juhlavaatetta sieltä olisi löytynyt mielin määrin.

Liekkö itselle sitten tullut joku väriähky, sillä pompin vaatteet ovat alkaneet näyttää enemmän ja enemmän ihan käyttövaatteilta. Siltä että tytöllekkin niitä omaan silmäään miellyttäviä vaatteita voi käyttää ihan arjessakin. Toisaalta itsellä on niin ihania, värikkäitä kankaita mistä vaatteita ommella, niin hempeemmät vaatteet houkuttaa ostamaan. 

Tässä siis meidän aleostokset. Ystävän kanssa tilattiin jo kun ale% oli 40,  nythän vaatetta saa puoleen hintaan. Silloin olisi ollut vielä vaikka mitä muutakin mitä koriin ensin napsuttelin, mutta loppusumman suuruuden vuoksi oli pakko lähteä karsimaan. Tämä kuva oli tarkoitus rajata, mutta päädyinkin jättämään sen omilleen,
sillä tämä kuvastaa hyvin mitä lasten kuvaaminen on. :)

Osa vaatteista on isompia ja jää odottelemaan kasvua. Kaikkiaan mielestäni onnistuneet ostokset. Erityisesti positiivisesti yllätti harmaat collarit, jotka ovat todella ihanan pehmoiset. Varmasti mukavat päällä! 

Olenkin jo saanut kutsun syksylle Pomp de lux kutsuille Amman luokse ja aion ehdottomasti mennä, mikäli työt sen vaan sallivat. 

1 kommentti: