perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mietteitä kasvihuoneeseen ensi kesää ajatellen

Tämä on niin tätä.. Aamulla ajelen yövuorosta kotiin, aurinko paistaa. Radiossakin sanotaan aurinkoista koko maahan! Ei voi mitään, vielä yksi yövuoro edessä, pakko nukkua. Oi ihanaa herätessä vielä paistaa aurinko. Reippaasti aamupalalle ja rivakka pikkusiivous sisällä ja ulos. No onhan täällä ulkona ihan lämmin, kun toppi päällä pärjää, taivas on vaan ihan harmaan pilven peitossa. Miksi oi miksi täytyy aina (no ainakin hyvin usein) käydä näin?

No yritän nauttia tästä ulkoilmasta edes. Neiti nukkuu, miesväki lähti hakemaan perämoottoriin jotain osaa. Aikaa siis pysähtyä ja miettiä kuinka kasvihuoneesta ensi kesänä saisi vielä paremman! Ajattelin jos teen pientä listaa, sillä olen melko unohtelevaista sorttia. Listaa voin sitten päivitellä tässä myöhemmälläkin.


Operaatio kasvihuone 2014


- Kurkut menevät oikeaan laitaan + takaseinälle takariviin. Laita ritilikkö jo valmiiksi!
- Kurpitsaa ei tänä kesänä!
- Vesimeloni vasen takakulma, muista ritilikkö!
- Kesäkukkia kasvihuoneen eteen, joku sisällekkin, mehiläisiä!
- Automaattinen luukunsulkija??
- Kastelujärjestelmä? 
- Koukut kattoon.
- Tomaatit vasemmalle puolelle
- Saalaatit ulos omaan penkkiin, myös porkkana? 
- Paprikat ruukkuun, helppo nostaa ulos, kun kirvat hyökkää!
- Viinirypäleen taimi pihalle?
- Japaninvaahtera ruukkuun ulosJuuri kun ajattelin lähteä parkkiin sohvalle, kun on jokunen tallennettu katsomaton ohjelma boksilla, niin alkoi aurinko paistamaan! Ihana helle! Tähän on hyvä lopettaa, neidin kanssa ruokaa nassuun ja pyöräilemään! Aurinkoa teille muillekkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti