perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kurkku, kurkumpi, kurkuin!



Tämän kesän menestys minun kasvurissa on epäilemättä kurkut! Edellisen kurkkupostauksen ja tämän päivän saaliin välissä olen kertaalleen jokusen kurkun poiminut. Onneksi kurkkuja voi syödä vaikka kuinka paljon, niin ei ole tarvinnut lähteä jakamaan kellekkään. Kuvassa ei nyt tule koko selville, kun kaikki ovat reilun kokoisia. Porkkanat taas, hmm... Ajattelin että olisin rivistöä harventanut, kun se alkujaankin oli liian tiivis. Niin tiivis, että hermo meinasi mennä, seuraavaan kertaan jäi. Ensi kesänä laitetaan siemenet ihan yksitellen, mikäli lasten toimesta porkkanat maahan laitetaan. Tuo yksi mini sieltä mukaan nousi. 




Saa nähdä kuinka suureksi vesimeloni ennättää kasvaa. Tämmöinen siellä nyt roikkuu, toinen noin puolet pienempi on myös. Mietinkin kannattaako minun pölyttää enää uusia kukkia? Vai yritänkö saada nämä kaksi kasvamaan, jotta niissä olisi sitten syömistäkin? Vesimeloneja kasvattaneet, kuuntelen mielelläni vinkkejä tähän. 







Ja sade se sen kun vaan jatkuu. Minun puolesta saa jatkuakkin maanantaihin saakka, tiistaista eteenpäin ainakin kymmenen päivää aurinkoa kiitos! Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti