sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Come on baby light my fire...

The Doors ei kuulu minun suosikkeihin kun musiikista puutaan, biisi vaan tulee väkisinkin mieleen ruotsalaisista Light my fire ruokailuvälineistä.

Tänään käytiin koko perheen kesken kirpparikierroksella, sekä ostoksilla tulevaa telttaleiriä varten. Kirpputorilta toivoin löytäväni jotain kippoja puutarhaan, mutta ei oikein sopivia sopivaan hintaan löytynyt. Tosin löysin neidille oikein hyvässä kunnossa olevan Ticket to Heaven välikausipuvun oikein mukavaan kirpputori hintaan. Vuoden se varmaan odottaa tuolla kaapissa neidin kasvua, mutta siihen hintaan sitä ei voi jättää ostamattakaan.

Enää reilu viikko aikaa kun tämä perhe suuntaa meren rannalle telttailemaan aika monen muun kaverin kanssa. Kyse on Nuorten Kotkien kansainvälisestä telttaleiristä, joka kestää kokonaiset 10 päivää! Luvassa siis hurjasti ulkona oloa ja kivaa tekemistä. Vuosi sitten leireilin esikoisen kanssa Itävällassa ja se oli ainakin mieleen painuva kokemus. Nyt kun lähdetään koko perheen voimin, niin retkeilyvälineet kaipasivat lisäystä. Ostettiin minulle makuupussi, Marmot womens wave 4, jossa kuulemma tulen tukehtumaan kesällä (oon vähän vilukissa), sekä kolmas Haltin lite pump 500 ilmatäytteinen makuualusta.

Ja nyt on kaikille omat ruokailuvälineet, Light my fire mealkit:t, melkoinen värisuora! Sininen ja vaaleanpunainen ostettiin Itävallan reissua varten, tänään ostettiin sitten kaksi lisää. Oikeastaan olisin halunnut lapsille mealkit 2.0., jossa muki on lapsen käteen paremmin sopiva, mutta Budget sportissa nämä vanhat mealkit:t oli sen verran edulliset että päädyin näihin kuitenkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti