maanantai 23. syyskuuta 2013

Tarramonsteri auttaa vaatteiden nimikoimisessa





Meidän ipanoilla on päiväkotitaivalta takana nyt reilu kuukausi. Vielä sinne ei ilosta pomppien mennä, mutta kyllä tämä elo ja arki on alkanut jo hieman tasaantumaan. Päiväkotihan tietysti toivoo, että vaatteet olisi nimikoitu, joten tuumasta toimeen. Tiedän, että jokaikistä vaatekappaletta en saa kuitenkaan nimikoitua, mutta yritys on kova! Tässä asiassa menen tälläkin kertaa helpommalla, joten tilasin tarrat Tarramonsterilta. Edellisellä kerralla tilasin ulkomailta, mutta nämä monsterin tarrat tuntuvat kyllä paremmilta. Ovat ohuempia, notkeampia, tuntuvat kuin mitään ei olisi vaatteeseen kiinnitettykkään. Tosin kun vaatteita on pesty ja käytetty näkee kuinka hyvin tarrat pysyvät paikallaan. Tarroillahan voi myös nimikoida muutakin kuin vaatteita, kuten juomapulloja, eväsrasioita jne.



Tilasin molemmille ympyrän malliset Pilkku Monsteri tarrat. Lapset saivat itse valita värit ja kuvat. Neidille tuli punainen leppäkertulla ja pojalle sininen kuumailmapallolla. Kuumailmapallo on pojan oma tunnusmerkki päiväkodissa, niin siitä se ajatus sitten lähti. Tarrat ovat mukavan ohkasia ja kiinnittyivät lujasti kiinni. Mukana tuli myös läpinäkyvää tarraa, jossa ympyrän halkaisia tarraa suurempi. Tämän tarran voi laittaa sitten nimikointi tarran päälle, esim. kenkien sisäpuolella, jolloin tarra pysyy paremmin kiinni.



Kerron myöhemmin kuinka monsteritarrojen on käynyt kulutuksessa. 




Kuvat lainattu Tarramonsterilta.


Vinkkinä vielä, että bloPPshop blogista löytyy Tarramonsteri arvonta! Mahdollisuus voittaa monsteripakkaus, jossa erikokoisia nimikointitarroja mukana. Mikäli tarvetta näille on, niin kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa onnea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti