maanantai 9. syyskuuta 2013

Iloista maanantaita - Happy monday!

Useinhan se maanantai ei välttämättä ole viikonpäivistä iloisin. Tosin näin vuorotyöläisen arjessa viikonpäivillä ei useinkaan ole mitään merkitystä. Tämä maanantai onkin sellainen, jolloin minun työvuoroputki loppuu ja vapaat alkaa.

Nämä vapaapäivät ei olleet kuitenkaan syy miksi iloista maanantaita toivottelen, vaan kyse on verkkokaupasta nimeltä Happy monday. Jo verkkosivut tuovat hyvänmielen selaajalleen sisältönsä ja ulkonäkönsä puolesta. Sieltä löytyy suuri valikoima erilaisia askartelujuttuja, washiteippejä, tarra-arkkeja, kortteja, sekä hyödyllisiä juttuja toimistoon. Keittiötä piristämään löytyy mm. polka dot ja siksak keittiöpyyhkeitä, pirteitä tiskirättejä, tarjottimia, kakkuvateja, popcorn tötteröitä, mehupillejä, paperimukeja jajaja.. Valikoima on valtava ja aika hurahtaa kuin huomaamatta verkkokauppaa selatessa.

Sainkin kunnian toimia yhteistyössä Happy mondayn kanssa! Valitsin juttuja toimistoon, keittiöön, askarteluun.
Tässä pussissa ne olivat ja täytyy kyllä sanoa, että piti ihan miettimällä miettiä mitä kaikkea sieltä olikaan tulossa, koska odottelin vähän pienempää pakettia.
Pussin sisältö kaikkineen. Vihreitä ja turkooseja postituspusseja alla. Silikoniset numeromuotit (jotka olivat isompia kuin luulin), klemmareita, narua, teippejä ja liitutaulutussi. Postituspussit on kyllä ihan ykkösiä! Myyn lasten pieneksi menneitä vaatteita pääasiassa kirpputorilla netissä, jolloin täytyy postitella paketteja usein. Näissä pusseissa postittelu käy sujuvasti, osoitetiedot päälle ja pussinsuu sen omalla tarralla kiinni. Ei mene pussit postin matkassa rikki, sen verran vahvaa tekoa ovat, silti kevyitä ettei tarvitse maksaa turhia postimaksuja.
Söpöset jalankuva ja polkupyöräklemmarit, sekä metalliset paperiklipsit. Näitä klemmareita löytyy erilaisilla kuvioilla. Kuinka kiva on tuollaisella jalkapohjaklemmarilla kiinnittää jotain itsetekemään ristiäiskorttiin tai pyöräklemmareilla lasten piirustuksia, niitä tärkeitä juttuja kiinnittää yhteen.
Pinkkiä pitsiteippiä ja kahdet washiteipit. Pitsiteippiä tulee ehdottomasti minun tulevaan nuppineulatyynyyn. Bloggaan sen ihan varmasti sitten kun sen saan tehtyä. Washiteipit tulee puolestaan olemaan osana projekti lastenhuone:tta.


Mitäs mieltä olette?

Täytyy kyllä sanoa kun tässä itse selailin Happy mondayn verkkokauppaa, niin pitäähän sitä kohta laittaa tilausta uudelleen menemään. Pyöreä metallitarjotin ainakin houkuttelee ja se kakkuvatikin on jotenkin niin söpönen!


Kiitos Lena! Ehdottomasti vierailen putiikissasi uudestaan!

1 kommentti: