maanantai 5. elokuuta 2013

Saumurin ääressä surruutettu neideille synttärilahjamekot

Kotiin on palattu ja samoin hyvin nopeasti arkeen. Pyykkikone laitettiin laulamaan ja illalla sitten yövuoroon oli kiidettävä. Koneella huima määrä kuvia, joten luvassa tarinoita mitä kaikkea sitä telttaleirillä tehtiinkään.

Sunnuntaina kuitenkin oli kummineitimme ja hänen kaksossiskon 2v syntymäpäivät, sekä heidän pikkusiskon ristiäiset. Neideille oli mekot leikattunakin jo valmiiksi, joten yövuorojen välissä riitti juuri aika ne ompelemaan loppuun. Vauvallekkin olisin halunnut ommella, mutta aika ei vaan riittänyt. 

Kasvihuoneessa oli melkoiset juhlat ollutkin reissun aikana. Kurkut olivat kasvatelleet itsejään niin runsaasti, että tukinarut olivat pettäneet. Sielläkin tovi vierähti kun korjailin satoa ja tuin kurkut ruotuun takaisin. Kurkkuja oli taas niin hurjasti, että ne täytyi punnita. 4,4kg oli yhteistulos!! 

Mekothan unohtui tietysti kuvata, mutta neitien äiti oli ystävällinen ja lähetti kuvan minulle. Mekot oli päässeet heti käyttöön. 

Kaava on oma, kankaat: skootteri Nosh Organics tuotantoa, kalastaja (desing by Leena Renko) Majapuulta


Ihanan mökkikuvan myötä toivotan kaikille hauskaa illan jatkoa! 

5 kommenttia:

 1. Nätit mekot! Tykkään molemmista kuoseista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ovat kyllä minunkin lempparikuoseja. Löytyy kotoa myös poikaväreissä ja tarkoituskin olisi omille niistä jotain tehdä.

   Poista
 2. Olipas kiva lukea tätä sinun blogia:)! On ihanaa huomata että sinulla sitä energiaa riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä energiaa aina riittäisi näihin mukaviin juttuihin. Aika tosin on sitten enemmän kortilla. Vähän tuo työ sotkee vapaa-ajan viettoa. :)

   Poista
 3. Hei. Topin kaava on muokattu Burda 5/98 mekon kaavasta. Yläosa siis kaavaa ja alaosa oma kyhäelmä.

  VastaaPoista