tiistai 13. elokuuta 2013

Pupuset kuiskailee kasviksia, kasviksia!

Luulen että lähes tulkoon joka perheessä ainakin jossain vaiheessa on tilanne, kun kasvikset ei vaan maistu. Meillä molemmat lapset kyllä vauvana ja pienempänä iloissaan mutustelivat kurkkuja, paprikaakin, sekä porkkanaa. Vaan sitten se loppui. Liekkö syynä liian typistetty valikoima erilaisia lajeja vai mikä ihme. Aina lapsille lautaselle laitetaan (voin kyllä myöntää ettei ihan joka ruualla aina ole salaattia valmiina), vaikka lähes aina ne jää syömättä. Tai sitten on kehotuksesta puraistu vain pieni palanen. Haloota en ole asiasta nostanut, kannustan kertomalla että ne on terveellistä ja terveellistä syömällä kasvaa isot lihakset, niinkuin isillä. :D

 Tänä kesänä on syöty paljon kurkkuja, yllätys, yllätys.. Nyt ajattelin tehdä pienen hämäyksen, josko onnistaisi. Ja kyllä, nämä pupuset saivat lapset kurkun makuun, vaikka vähän apean näköisiä ovatkin. Neiti söi kaiken, tarkistan vielä pöydän alle.. Kyllä kaikki syöty. Poikaselle jäi kuoria pöydälle.

Kuorien syömättä jättäminen on taas luku sinänsä. Peikkopoika löytää kuoret jopa kuorettomista nakeista! Mutta se on sitten oma lukunsa. Syödäänkö teillä lasten toimesta kasviksia? Jos syödään, niin kertokaa ihmeessä kuinka sen teette!


Mitähän sitä keksisi iltapalalle? Hauskaa illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti