torstai 20. kesäkuuta 2013

Retkeiltiinpä kerran Kuopion eläinpuistossa.

Ystävien kanssa ajateltiin, jotta retki eläinpuistoon olisi lapsille kivaa puuhaa. Siellä sitten ihmeteltiin, ankkoja, kaneja, kissoja, possuja, jne.. Perinteisten kotieläinten lisäksi tilalla voi ihmetellä mm. strutsia ja alpakoita. Nuorempi tykkäsi kovin kiipeillä eläinten aitauksia ylösalas, kun esikoinen keskittyi syöttelemään eläimille heinänpätkiä.

Retkellä tietenkin syödään myös ja eläinpuistossa onkin erillisiä grillikatoksia joissa moista voi harrastaa. Kun paikalla on kolme tänä vuonna 4v täyttävää, yksi komevuotias, yksi kaksivuotias, yksi reilu 1,5v, yksi puolivuotias, sekä yksi vajaa 2kk ikäinen ja kolme äitiä, niin voisi puhua jo aika vauhdikkaasta ruokailuhetkestä. Sai valita halusiko lämmittää makkarat ja nakit puulla vai kaasulla, voitte arvata että valitsimme jälkimmäisen. Katoksessa oli myös mikro, jossa pystyi lämmittämään kätevästi vauvanruokapurkin. Musiikkiakin kuului stereoista, mutta meidän porukalla ei tarvinnut siitä häiriintyä. :)  Sää oli aika vaihteleva, ruokailun aikana kävi satamaankin. Onneksi tehtiin kierros eläinten parissa ensin, niin säilyttiin jotakuinkin kuivina. Meidän neiti sottapytty tietenkin putosi keinusta kuralätäkköön, niin olikin jo aika suunnata nokka kotia kohti.

Mukava reissu kaikinpuolin Kuopion eläinpuistossa. Esikoisen syntymän jälkeen ollaankin joka kesä käyty eläimiä siellä ihailemassa.


Muutama kuva lopuksi..


2 kommenttia: