maanantai 19. elokuuta 2013

Lapset hatutettu syksyyn ja talveen!

Aikainen mato linnun nappaa, vaiko menikö se toisinpäin? No, päätin että olen kerrankin ajoissa. Ajoissa että lapset on hatutettu jo heti kun syksy ja talvi saapuu, eikä vasta puolessa välissä. Kesän tiimoiltahan kävi nyt niin, että esim. T-paitoja valmistui loppuun vasta ihan justiinsa, neidin shortsit ovat vasta kaava vaiheessa. :)  Eihän se tietysti kerro muusta kun siitää, että oikeata tarvetta ei ole ollut. Eipä sillä että tässä huushollissa tarvetta yhteenkään pipoon/hattuun olisi, mutta tämä pipohullu mamma haluu katsella välillä jotain uutta.

Kaivoin sitten lasten talvivermeet kaapista (ja huomasin että pojalle olisi talvitakki ostettava vielä), sitten kangaskätköille mitä kankaita kävis leikkelemään. Nämä sitten valmistuivat. Sama koko osui ja upposi molempia peikkotukkia suojaamaan.

Paloauto neulos Majapuu, vuorin fleece omista kätköistä. 
Neidin pinkkipallo joustofrotee Metsolasta, kaivurineulos Majapuu. Fleecet omista kätköistä.

Sirkushevonen joustofrotee, Metsola. Vuori vaaleanpunaista velouria.
 Leppäkerttu joustofrotee, Be Timeless. Vuori fleeceä omista kätköistä.


8 kommenttia:

 1. On kyllä lämpöisen näköisiä ja ihastuttavissa väreissä.

  VastaaPoista
 2. Voi kun olet ollut ahkera. Ja ajoissa! :) Tuppaa jäämään täälläkin pipotehtaan käynnistyminen aina viime tippaan. Hienoja pipoja!

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita väriläiskiä talven ja syksyn keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on suunnitelmissa josko yhden tekisi Käpysen mehujäästä. Aika kiva kun pakkanen paukkuu ja joku möyrii lumessa mehujääpipo päässä. :)

   Poista