tiistai 19. marraskuuta 2013

Uutta välikausimarkkinoilla

Nyt kun ei olla vielä(kään!!) päästy sinne talveen, niin on oiva aika vielä kertoa meidän pikkupeikkojen välikaudesta. Tämä syksy onkin ollut niin märkä, ettei ole ollut pahasta välikausivaatteiden paljous. Vaatteet likaantuu, eikä tämä äiti ainakaan ennätä niitä jatkuvasti puunaamaan. Lapset ovat olleet sen kokoisia, että vanhat ovat vielä menneet päälle ja seuraavaa kokoa olevat vermeet ovat sopineet.


Merkkejä onkin lapsilla nyt käytössä ollut aika lailla. Ticket to heaven Plain rain ja Uffo, Polarn o pyret haalari ja housut, Jonathan takki ja housut, Lindex housut, Ducksday haalari ja uusimmat Across softshell haalarit. Kauppatakkeina on Racoonin takit, mutta niitä turha vertailla ulkoiluvehkeiden kanssa, kun ei ne kauppakäytössä kulu.

Postaus kohdistuu Across softshelhaalareihin, sillä luulen että nämä ovat suurelle osalle täysin tuntemattomia. Syy miksi lähdin ostamaan uusia haalareita on se, että vanhat välikausivaatteet olivat jäämässä pieneksi. Peikkopajalle oli jäämässä naulakkoon vain Ticketin Uffo, sekä Jonathanin takki ja neitoselle Ducksdayn haalari. Lapset kun ovat päiväkodissa, niin ehdottomasti kaksi settiä ulkovaatteita täytyy olla. No haalareiden oston jälkeen löysin hyvästä alesta vielä Jonathanin housutkin, mutta ne ovat koon puolesta passelimmat vasta keväällä, vaikka testissä olivat syksylläkin.
Meille tulee ulkovaatteet yleensä käytettynä tai hyvästä alesta uutena ostettuna. Järkevän hintaiset haalarit olivat siis etsinnässä. Sattuipa sitten olemaan Anton&Nina verkkokaupassa varastontyhjennys mistä nämä Maik softshell haalarit bongasin. Merkki oli täysin tuntematon, joten kyselin merkistä lisää..

Across vaatteet ovat suomalaista designia, eli kotimainen tuotemerkki. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan kauko-idässä, samoissa tehtaissa joissa valmistetaan mm. Reimaa ja Ticket to heavenia. Across vaatteita on valmistettu vuodesta 2011 saakka ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Ulkovaatteiden lisäksi valikoimissa on sisävaatetta, aluskerrastoja, fleecehaalareita, uv-asuja, kenkiä sekä reppuja. Paljon löytyy vaatetta minun makuun.

Haalarit olivat todella edulliset, alle 25€/kpl. Mietin kuitenkin kuinkahan softshell kestää kulutusta. Haalarit saatuani olin enemmän kuin tyytyväinen niihin, sillä polvien ja pepun kohdalla olevat yksiväriset vahvikkeet eivät ole softshelliä vaan napakkaa ulkoilukangasta. Softshell taas on mukavan pehmeää ja notkeaa, joten haalarissa on helppo liikkua ja touhuta. Sisäpuoli on fleeceä, joka puolestaan lämmittää. Haalari ei ole vedenpitävä, vaan vettähylkivä, vesipilariarvo on 2000mm. Sadekelille haalarit eivät siis kelpaa. Huppu on mielestäni hyvän mallinen, suojaava ja siinä on myös lippa. Hupun saa otettua myös halutessaan pois. Hihoissa ja lahkeissa on kuminauhat, lahkeiden kireyttä pystyy säätämään myös itse. Heijastavia yksityiskohtia haalareista löytyy edestä, takaa ja hupusta.

Käytössä haalarit eivät ole menneet miksikään. Likaahan on tullut, mutta vielä ei ole tarvinnut koneeseen laittaa. Vesikeleillä haalareita ei tietystikkään ole käytetty, vaan taitaa syksyisin maa usein kostea ainakin olemaan. Ainakin toistaiseksi on sisävaatteet pysyneet kuivana. Kevään jälkeen käyttökokemusta on taas enemmän, joten kirjoittelen sitten lisää. Mitoituksesta, pojalle haalari menee passelisti, neidillä lahkeet ja hihat ovat selkeästi pidemmän oloiset verrattuna niska-haara mittaan. Luulen tämän kyllä johtuvan siitä, että neiti on kasvattanut ensin rankaa ja nyt alkaa kasvattamaan raajojaan. Alkaa siten näyttääkkin isommalta tytöltä vauvan sijaan.

Seuraavaksi sitten kuvapläjäys ihanasta syyssäästä Ruotsin reissulta. Ennen reissua hommasin uuden kameran, Nikonin järkkärin, joten nyt kelpaa kuvia räpsiä!Tämä postaus ei ollut maksettu/sponssattu mainos. Lisättäköön vielä Anton&Ninan ystävällinen asiakaspalvelu! Nettikaupassa pystyy kyselemään pikachatissa tuotteista, mikä on kyllä aika harvinainen, mutta hyvä lisäpalvelu! Silloin tilatessa jouduin soittamaankin asiakaspalveluun, kun tilatessa sain koneen jumiin etten päässyt maksussa eteenpäin. Puheluun vastasi oikein  mukava naishenkilö ja avun sain heti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti