keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Roosa nauha-päivä tulee taas, oletko valmis?Rintasyöpään sairastuu vuosittain 4800 suomalaista naista. Joka vuosi menehtyy yli 840 naista: isoäitiä, äitiä, siskoa, ystävää, puolisoa ja työtoveria.  Jokaisella heistä on oma tarinansa. Jokaisen sairastuneen läheisellä on oma tarinansa. Jokainen heistä tarvitsee apua ja tukea jossain sairauden vaiheessa.

Nämä alkusanat ovat suoraan Roosa nauha Syöpäsäätiön sivuilta. Aika koskettavat sanat ovat.. Ylihuomenna 4.10. järjestetään Roosa nauha-päivä, jolloin koko Suomi puetaan pinkkiin ja kerätään yhdessä iso lahjoituspotti Roosa nauha syöpäsäätiölle. Ompeluryhmä Saumanvara:n naiset ovat taas asialla keräämässä hyvää. Naiset ompelevat mitä tahansa, josta löytyy pinkkiä. Roosa nauha-päivänä sitten järjestetään huutokauppa Piilo-lastenvaatekirpputori facebook sivulla ja kaikilla on mahdollisuus osallistua! Voit siis huutaa itsellesi uniikin käsityön ja näin olla mukana keräämässä pottia hyväntekeväisyyteen. Kaikissa kohteissa on löhtöhinta 5€ ja korotus 1€. Voittaja maksaa huudon suoraan keräyksen tilille (keräys löytyy täältä), mitään välikäsiä ei ole. Ompelija postittaa tuotteen sitten huutajalle. Aika kivaa eikö?
Huudettavia ompeluksia löytyy jo paljon, ne löytyvät TÄÄLTÄ


Myös tämä Leena Rengon maalaama susitaulu on huudettavana!Kylläpä vaan, sain kun sainkin pöksyt valmiiksi. Nämä haaremipantsit ovat huudettavana Roosanauhahuutiksessa, sinne siis KLIK!
Ihania syyssäitä toivoen Peikkopajan äiti!
1 kommentti:

  1. No onpas tosiaan :D Voitko laittaa s.postiin kuvan housuista mallikelpoinen.info@gmail.com , kun en missään moisia ole nähnyt (no toisaaltas en kyllä vaatteita ostelekkaan, enkä nettikauppoja selaa). Olisi hauska nähdä millaiset ovat. Oman inspiraationi ilmeisesti olen nappannut Hannan tekemästä mekosta.

    VastaaPoista